Vores udvalg af snedkerimaskiner – Bla. CNC maskiner og Kehlemaskiner

Vores udvalg af snedkerimaskiner – Herunder CNC maskiner og Kehlemaskiner

Hos HH Maskiner finder du et stort sortiment af snedkerimaskiner, herunder CNC maskiner, for træbearbejdning. Vi fører et bredt udvalg af standardmaskiner, maskiner til slibning af træoverflader, vægpladesave, kehlemaskiner, hobbymaskiner samt en række andre snedkerimaskiner. 

Har du spørgsmål? Vi hjælper dig hellere end gerne. Ønsker du yderligere information eller har du særlige ønsker, så er du selvfølgeligt velkommen til at kontakte os via telefon eller mail. Vores udvalg matcher ethvert behov og vi laver gerne et skræddersyet tilbud. 

Træbearbejdningsmaskiner til professionelt brug 

De snedkerimaskiner du finder i vores udvalg, giver mulighed for at indrette et komplet snedkerværksted eller møbelfabrik. 

Sortimentet strækker sig fra CNC maskiner og mindre snedkerimaskiner til større fuldautomatiske produktionsanlæg, briketterings anlæg m.m. 

Som fællesnævner skal nævnes, at alle maskiner lever op til nutidens sikkerhedskrav, CE regulativer m.m. 

Få kyndig vejledning med i dit køb, så du er sikret den mest optimale løsning i forhold til dine ønsker og behov. 

Leder du efter en snedkerimaskine, du ikke ser her? 

Søger du efter en maskine som du ikke finder i vores udvalg? Så tag hellere end gerne kontakt alligevel – sandsynligheden for, at vi kan hjælpe dig, er stor. 

Vores leverandører er anerkendte producenter – bla. Kehlemaskiner,  og vi har derfor adgang til et stort bagkatalog af snedkerimaskiner. 

Hvorfor vælge os som leverandør af snedkerimaskiner? 

Vi er en seriøs virksomhed, der har eksisteret i mere end et halvt århundrede. Henning Hansen A/S , i dag HH Maskiner blev grundlagt i 1937. 

Vores primære forretning i dag er salg og service af maskiner indenfor træbearbejdning,  aluminium og plast bearbejdning. 

Ønsker du et tilbud? 

Kontakt da vores salgsafdeling for en uforpligtigende samtale på (+45) 76 40 02 00 eller send en mail til hh@hhmaskiner.dk. 

Vi præsenterer et velfungerende maskine- og serviceprogram. Vores landsdækkende salgsteam yder altid en hurtig, sikker og reel service, så du kan være sikker på, at du får den hjælp der måtte være behov for. 

 

​Lars Kornmaler

​Lars Kornmaaler

Kontakt HH MASKINER ApS

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

(+45) 76 40 02 00
hh@hhmaskiner.dk
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.