Om os

Firmaprofil

I 1937 blev Henning Hansen isenkram grundlagt, her bød hylderne på alt lige fra almindeligt dagligdags køkken- og serviceudstyr, til håndværktøj både for privat og industrielt brug. Få år efter blev man opmærksom på det stigende behov for det lidt tungere materiel. Dette førte til en udvidelse af firmaet og gav samtidig startskuddet for salg af mindre snedkerimaskiner. Dette tiltag voksede op gennem årene og i 1967 blev Henning Hansen, Vejle Værktøjsmagasin stiftet.

​Firmaet voksede støt på maskinområdet og i 1983 besluttede man at skille sig af med isenkram forretningen for helt at hellige sig salget af snedkerimaskiner.

​Samme år blev Lars Kornmaaler ansat i firmaet. Som salgschef koncentrerede Lars sig udelukkende om det stadigt stigende marked som førte til handler i både ind- og udland. 1. maj 1994, blev Lars Kornmaaler medejer og Direktør i firmaet A/S Henning Hansen, Vejle.

​Ny profil i 2002

I 2002 vælger Lars Kornmaaler, at lave en omfattende omstrukturering af firmaet.

​Omstruktureringen har medført følgende ændringer:

  • Nyt firmanavn; HH Maskiner
  • Rationalisering af arbejdsfunktionerne.
  • Optimal beliggenhed ved motorvejsafkørsel nr. 61 på E45.
  • Mere målrettet produktprogram.
  • Selskabet er nu 100 % ejet af Fam. Kornmaaler.​

HH Maskiner er i dag et salgs- og service firma der leverer maskiner og tilbehør for Træ, Alu og Plast industrien.

​Programmet omfatter CNC maskiner, opskæringsanlæg, træknusere, briketpressere, kehlemaskiner, standard maskiner, afkorteranlæg, drejebænke, palleproduktions maskiner, udsugningsanlæg m.fl. samt skærende værktøjer og tilbehør til Træ, Alu og Plast branchen.

​Serviceafdelingen er opbygget med en specialviden indenfor CNC baseret arbejde, hydraulik og mekanisk arbejde.

HH Maskiner er eneforhandler af forskellige agenturer der kan ses her på hjemmesiden. En del af vores agenturer har været faste forretningspartnere siden 1992.

Nye maskiner importeres og sendes direkte til slutbrugeren eller indgår i lagerbeholdningen på Lanciavej 12 i Vejle. Brugte maskiner sælges i både ind og udland fra kontoret og gennem vores internetportaler, der udgår til mere end 30 lande verden over.

​Lars Kornmaler

​Lars Kornmaaler

Kontakt HH MASKINER ApS

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

(+45) 76 40 02 00
hh@hhmaskiner.dk
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.